Πώς να ξεκινήσετε καλύτερα τις πωλήσεις χειροποίητων κοσμημάτων, μοναδικών βραχιολιών και χειροποίητων σκουλαρίκια

Πώς να ξεκινήσετε καλύτερα τις πωλήσεις χειροποίητων κοσμημάτων, μοναδικών βραχιολιών και χειροποίητων σκουλαρίκια

Πώς να ξεκινήσετε καλύτερα τις πωλήσεις χειροποίητων κοσμημάτων, μοναδικών βραχιολιών και χειροποίητων σκουλαρίκια

Blog Article

Τα χειροποίητα κοσμήματα μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε το μοναδικό σας στυλ και μπορεί ακόμη και να μετατραπούν σε καριέρα. Πειραματίζεστε να φτιάχνετε το δικό σας χειροποίητο κόσμημα από τότε που ήσασταν νέος, αλλά ποτέ δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε με όλα τα χειροποίητα σκουλαρίκια και βραχιόλια που συσσωρεύονται. Εκτός από ένα προσωπικό δώρο για να κάνετε στην οικογένεια και τους φίλους σας, τα χειροποίητα σχέδια κοσμημάτων σας θα μπορούσαν να αποτελέσουν την πηγή ενός ωραίου επιπλέον εισοδήματος για εσάς. Το να δημιουργείτε το δικό σας χειροποίητο κόσμημα είναι διαφορετικό από το να προσπαθείτε να πουλήσετε χειροποίητα κοσμήματα και αυτές οι προτάσεις μπορεί να είναι χρήσιμες να τις έχετε κατά νου.

Το πιο δύσκολο μέρος για τους περισσότερους ανθρώπους που ονειρεύονται μια δική τους επιχείρηση χειροποίητου κοσμήματος είναι απλώς να σηκώσουν τα νεύρα τους και να το κάνουν. Το να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση μπορεί να είναι μια τρομακτική διαδικασία, το να κάνετε μικρά βήματα είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Το κλειδί για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε επιχείρηση είναι να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο, να πάρετε μια βαθιά ανάσα και απλώς να το κάνετε. Υπάρχουν λίγα λειτουργικά έξοδα εάν έχετε μια οικιακή επιχείρηση. Πρέπει να έχετε εργαλεία κατασκευής κοσμημάτων ανάλογα με τον τύπο κοσμήματος που θα θέλατε να φτιάξετε, αλλά πιθανότατα έχετε ήδη πολλά από αυτά που χρειάζεστε.

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη είναι να φέρετε το δικό σας δημιουργικό στυλ στα χειροποίητα κοσμήματα που φτιάχνετε. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε σχέδια κοσμημάτων που θέλουν να αγοράσουν οι πελάτες. Όταν σκέφτεστε ιδέες για χειροποίητα κοσμήματα, έχετε κατά νου τι θα ήθελαν οι άνθρωποι, όχι τι θα θέλατε εσείς. Όσο πιο δημιουργικοί είστε και όσο πιο ασυνήθιστα υλικά χρησιμοποιείτε θα καθορίσουν πόσο μοναδικά φαίνονται τα χειροποίητα κοσμήματά σας και τελικά πόσο καλά θα πουλήσουν τα χειροποίητα σκουλαρίκια και τα μοναδικά βραχιόλια σας. Αυτό είναι που θα ξεχωρίσει τα χειροποίητα κοσμήματά σας από τα άλλα.

Μια γρήγορη στάση στο τοπικό κατάστημα τέχνης και χειροτεχνίας μπορεί να σας δώσει πολλές ιδέες και υλικά για να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα. Δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο ή να χρειαστεί πολύς χρόνος για να μάθετε πώς να φτιάχνετε μοναδικά κοσμήματα όπως χειροποίητα σκουλαρίκια και χειροποίητα βραχιόλια. Καλό είναι να αρχίσετε να σκέφτεστε το στυλ του κοσμήματος που θα θέλατε να φτιάξετε. Ο προγραμματισμός είναι το πιο βραχιολια μεγαλα σημαντικό μέρος. Όταν φαντάζεστε και σκέφτεστε τι είδους κοσμήματα να φτιάξετε, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις τεχνικές, τα εργαλεία κοσμήματος και τα μέρη που θα χρειαστείτε. Έτσι, το στυλ και το σχέδιο του κοσμήματος θα εξαρτηθούν επίσης από τις ικανότητες, τις προμήθειες, τα εργαλεία και την τεχνική κατασκευής κοσμημάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αν δημιουργεί κοσμήματα χρησιμοποιώντας πολύτιμους λίθους και χάντρες τότε θα ήταν πιο εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε έναν προμηθευτή ανταλλακτικών και ευρημάτων κοσμημάτων και να αγοράσετε τις πέτρες, τα καλώδια, τα καλώδια αυτιών και τα εργαλεία.

Θα πρέπει να μάθετε τι πιστεύουν οι άλλοι για τα κοσμήματά σας, ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δημιουργήσετε μια μικρή έκθεση στο σπίτι σας και να προσκαλέσετε μερικούς ανθρώπους να έρθουν να ρίξουν μια ματιά. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα μπορούν να σας δώσουν μια ειλικρινή γνώμη σχετικά με τη γνώμη τους για τα κοσμήματά σας. Εάν έχετε λίγη τύχη, ίσως πουλήσετε ακόμη και το πρώτο σας κόσμημα.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για πολλούς σχεδιαστές χειροποίητων κοσμημάτων είναι να βρουν έμπνευση για νέα σχέδια και τεχνικές για να προσθέσουν αυτό το προσωπικό δημιουργικό ταλέντο στα σχέδια κοσμημάτων που θα σας δώσουν ένα πλεονέκτημα στην αγορά. Αν σκέφτεστε να δημιουργήσετε κοσμήματα για γάτες, παρακολουθήστε τις κινήσεις των γατών πώς παίζουν. Θα παρατηρήσετε ότι όλες οι γάτες έχουν τις ίδιες χαρακτηριστικές κινήσεις και αν μπορείτε να τις αιχμαλωτίσετε με τη φαντασία σας, θα βρείτε εξαιρετικά βραχιόλια και σκουλαρίκια με κοσμήματα γάτας. Μπορείτε ακόμη να σχεδιάσετε ένα ασορτί κολιέ γάτας για αυτούς, καθώς οι άνθρωποι λατρεύουν τα σετ κοσμημάτων σκουλαρίκια, βραχιόλια και κολιέ. Υπάρχουν πολλά απαραίτητα ταλέντα, μεταξύ των οποίων το καλό μάτι, η καλλιτεχνική δημιουργικότητα και μια ορισμένη ικανότητα με μικρά εργαλεία.

Η φύση, τα ζώα, η άγρια ​​ζωή, τα ιστορικά μοτίβα και τα εγγενή σχέδια είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης για την κατασκευή κοσμημάτων ζώων, κοσμημάτων αλόγων και άλλων μοναδικών χειροποίητων σχεδίων κοσμημάτων. Το μόνο που χρειάζεστε είναι εκπαιδευμένα μάτια για να τα δείτε και να τα δημιουργήσετε με το δικό σας στυλ. Μπορεί όλοι να κοιτάμε το ίδιο πράγμα, αλλά να βλέπουμε διαφορετικά πράγματα και όλοι έχουμε διαφορετική φαντασία να βλέπουμε πράγματα για να αντλούμε έμπνευση. Η εύρεση της δικής σας θέσης στην αγορά απαιτεί χρόνο και υπομονή. Όταν γίνετε γνωστός για ένα συγκεκριμένο στυλ χειροποίητων κοσμημάτων, οι πωλήσεις σας θα εκτοξευθούν στα ύψη, οι άνθρωποι θα ξέρουν τι να περιμένουν και να σκέφτονται για εσάς όταν αναζητούν ξεχωριστά μοναδικά δώρα.

Πολλοί άνθρωποι είναι πολύ δημιουργικοί και μαθαίνουν γρήγορα πώς να συνδυάζουν και να χρησιμοποιούν υλικά για να κάνουν εξαιρετικά χειροποίητα κοσμήματα. Υπάρχουν πολλά κιτ κατασκευής κοσμημάτων, περιοδικά και ιστότοποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη διαδικασία εκμάθησής σας. Για όσους δυσκολεύονται να δημιουργήσουν χειροποίητα κοσμήματα, υπάρχουν πολλοί προμηθευτές κοσμημάτων χονδρικής που χειροποιητα σκουλαρικια ειδικεύονται σε μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα. Ψάξτε στο διαδίκτυο για να βρείτε πολλούς χονδρεμπόρους κοσμημάτων που παρέχουν μοναδικά και ασυνήθιστα κοσμήματα που μπορείτε να πουλήσετε στους πελάτες σας από τον ιστότοπο χειροποίητων κοσμημάτων σας ή σε τοπικές εκθέσεις τέχνης και χειροτεχνίας.

Report this page